SC SCARI DE BLOC SRL

Zugravi   Bucuresti   33 vizualizări Referinţă: 687

Locatie: Bucuresti


SC SCARI DE BLOC SRL este o firma romaneasca cu capital privat. Firma a fost infintata in anul 2017 si este specializata in lucrari de amenajari interioare cu precadere in zugravirea si renovarea scarilor de bloc din Bucuresti si Ilfov,dar si a camerelor, apartamentelor, spatii comerciale, birouri aferente Bucurestiului.

SC. SCARI DE BLOC SRL vine in atentia Asociatiilor de Proprietari cu oferte potrivite si adaptate cerintelor si bugetelor aferente fiecarei asociatii in parte, posibilitate de rate pe mai multe luni cu un avans minim de 30-50%, prezentarea lucrarilor deja existente sau a celor in curs de executie pentru formarea unei idei cat mai concrete si de ansamblu asupra lucrarii.

Preturile noastre variaza intre 2000 lei 5000 lei/nivel cu materiale incluse in functie de complexitate si calitatea materialelor folosite.

Toate lucrarile noastre beneficiaza de contract, factura si garantie,preturile fiind negociabile in functie de complexitate si calitatea materialelor.

Atitudinea deschisa, cooperanta si onesta fata de clienti,precum si promtitudinea rezolvarii diverselor probleme aparute in timpul lucrarilor,ne au ajutat sa ne consolidam pozitia pe piata romaneasca.

Alte detalii

Nume Comercial
SC SCARI DE BLOC SRL
Adresa
Strada rezervelor nr 66b,bl 1,et 9,ap 154