Bogdacons

Constructii   Campina   29 vizualizări Referinţă: 693

Locatie: Campina


IN CEI 15 ANI DE ACTIVITATE BOGDACONS A CREAT 3 PUNCTE DE VANZARE SITUATE IN CAMPINA(BDUL CAROL 1 NR:134 SI CALEA DOFTANEI NR:95) SI IN TELEGA(STR PRINCIPALA NR:248), clienţii noştri pot alege articole destinate instalaţiilor termice, sanitare, electrice, de canalizare si gaz, materiale de bază în construcţii, materiale pentru amenajări interioare, scule şi accesorii, unelte şi echipamente de protecţie, articole pentru grădina. Gama produselor comercializate este extrem de generoasă depăşind 10.000 de repere.

Misiunea noastră este de a participa la construcția, la întreținerea, la repararea, la îmbunătățirea, la renovarea și la decorarea locuințelor unui cât mai mare număr de clienți, în condiții în care să asigure, în mod durabil, o reușită SI SA OFERIM PRODUSE DE CEA MAI BUNA CALITATE.

Suntem o echipă şi ne bazăm pe entuziasmul şi pasiunea pentru client şi pentru comerţ a fiecăruia dintre noi, pentru a oferi cele mai bune experienţe, cea mai bună consiliere, o gamă adaptată nevoilor clienţilor noştri şi cele mai bune servicii, toate acestea în spiritul valorilor companiei noastre .

Alte detalii

Nume Comercial
https://bogdacons.ro/
Adresa
Bulevardul Carol I 132