TOPK

Horeca   Pantelimon   13 vizualizări Referinţă: 695

Locatie: Pantelimon


TOPK a fost infiintat in 1994 şi a devenit, in scurt timp, unul din principalii furnizori de echipamente profesionale pentru domeniul alimentar. Cu o experienta de 24 ani in domeniu, TOP-K ofera solutii complete de echipare pentru:

Restaurante, catering, fast-food, baruri, cafenele, pizzerii, covrigării

Cofetării , patiserii, gelaterii, brutării

Supermarket-uri, magazine alimentare, carmangerii, măcelării

Spălătorii şi curăţătorii profesionale Depozitare si depozitare frigorifică

In continuare ne diversificam oferta incercand sa adaugam mereu produse noi. Astfel putem sa oferim solutii optime pentru cele mai diverse provocari. De la consultanta, planificare si până la montaj si service, oferim toate facilităţile pentru clienţii noştri.

De-a lungul timpului am câştigat experienţă lucrând atât cu lanţuri internaţionale care şi-au deschis locaţii şi in Romania, cât şi cu lanţuri naţionale dar şi numeroase afaceri locale, deci înţelegem specificul fiecărei afaceri şi suntem pregătiţi cu soluţii optime pentru orice provocare.

Politica de calitate TOPK

Politica noastră de calitate se regaseşte în tot ceea ce facem:

menţinerea unei legături strânse între clienţi, angajaţi şi furnizori

focusarea pe nevoile clienţilor si dorinţele acestora pentru a putea veni cu soluţii inovatoare şi răspunsuri în timp util

Protejarea mediului oferind echipamente alternative cu consum redus de energie, scăderea noxelor emise de utilaje, organizarea unui program de preluare a echipamentelor uzate de la clienţi şi transferarea lor către centrele special de depozitare sau transformare

acordam importanţă factorului uman, avem personal instruit si educat în spiritual lucrului bine făcut iar asta se transpune în satisfacţia şi mulţumirea clienţilor

Echipamente de la producători de top

Echipamentele vandute de noi provin de la furnizori recunoscuti international pentru calitate, fiabilitate, inovaţie si design: JORDAO, GOKCELIK, LINCOLN, INOKSAN,GIERRE, OZTI, ATA , DIHR , FOINOX, AGA , MAGISTER, MAJA, MASTER FROST, ROBOT-COUPE, ROLLMATIC, COFFEQUEEN, LACOR si multi alţii.

Stoc permanent de marfă şi piese de schimb

Exprienţa ne-a învăţat că avem nevoie de stocuri de marfă si mai ales de stocuri de piese de schimb pentru a ne putea servi clienţii în timp util. De aceea avem un stoc generos care include cele mai uzuale echipamente, accesorii şi piese de schimb.

Service rapid

Suntem recunoscuţi pentru calitatea service-ului oferit echipamentelor . Acordăm foarte mare importanţă acestei componente a businessului nostru, de aceea avem cel mai mare stoc de piese de schimb de pe piaţă. Clienţii nostri nu aşteaptă săptămâni sau chiar luni livrarea piselor necesare reparaţiilor. Avem cel mai rapid timp de intervenţie la service atunci când suntem chemaţi pentru că am înţeles că fiecare clipă în care clienţii nu pot folosi echipamentele însemnă bani pierduţi pentru acestia. Profesionistii nostri de service au un nivel înalt de pregătire, fiind instruiţi periodic la furnizorii noştri de marfă. Reţeaua de service TOPK ne permite acoperire naţională în cel mai scurt timp posibil.

Livrare rapidă

Daca echipamentul dorit se afla in stoc livrarea se face imediat. In cazul in care se comanda la furnizor, livrarea dureaza intre 1 si 5 saptamani.

Avem un parc auto propriu cu care asigurăm livarerea comenzilor. Pentru Bucureşti şi Ilfov livrarea este gratuită iar pentru restul ţării livrarea se face contra cost.

Alte detalii

Adresa
Bd. Biruintei 49
Youtube video: