SDS Group

Horeca   Iasi   19 vizualizări Referinţă: 699

Locatie: Iasi


Firma SDS Group a fost infiintata in 1995 si are ca obiect principal de activitate importul si distributia de echipamente profesionale de bucatarie, patiserie/cofetarie, panificatie, spalatorie si curatatorie chimica, curatat pardoseli, frig medical, etc. Aceste produse se adreseaza unei game extrem de largi de utilizatori, cum ar fi: hoteluri, restaurante, fast-food-uri, baruri, patiserii, cofetarii, pizzerii, spalatorii publice, spitale, penitenciare, unitati militare, case de copii sau batrani si altele.

Despre noi

In anul 2003, SDS Group a preluat de la Electrolux Romania, Divizia de echipamente profesionale, distributia exclusiva a echipamentelor de bucatarie Zanussi / Electrolux si a echipamentelor de spalatorie Electrolux. Incepand din acel moment a devenit o proritate dezvoltarea retelei de vanzare si de service la nivelul intregii tari. Astfel, s-au infiintat birouri teritoriale in Iasi, Cluj, Timisoara, Craiova si Ploiesti si s-au realizat parteneriate cu diverse alte firme in diferite regiuni ale tarii, atat pentru distributia echipamentelor cat si pentru service-ul acestora.

Despre noi

O alta directie in care s-a actionat a fost diversificarea gamei de produse oferite si marirea portofoliului de furnizori pentru a avea posibilitatea sa oferim clientilor echipamentele cele mai potrivite nevoilor fiecaruia, din punct de vedere calitativ, financiar sau al unui raport optim calitate/pret.

Despre noi

SDS Group ofera o gama larga de servicii clientilor: proiectare, montaj si instalare, consultanta tehnologica si de santier, scolarizare profesionala a personalului implicat in utilizarea echipamentelor, precum si service in garantie si post-garantie. Detalii suplimentare se regasesc in sectiunea SERVICII.

Profesionalismul consultantilor de vanzari si al tehnicienilor, dar si stocul amplu de consumabile si piese de schimb, fac din SDS Group SRL, furnizorul ideal si flexibil, ce se adapteaza permanent, in functie de necesitatile beneficiarilor.

Alte detalii

Adresa
Str. Canta nr. 68, parter