DEEA Design

Constructii   Sibiu   46 vizualizări Referinţă: 704

Locatie: Sibiu


Cine suntem?

Ne numim DEEA Design si suntem o Firma de Constructii din Sibiu, detinem o experienta activa pe piata de constructii din Romania de peste 35 ani (NISECONSTRUCT SRL), avand la activ, in tot acest timp, sute de clienti multumiti pe care noi, DEEA Design, i-am ajutat a pune in practica unul dintre principalele scopuri in viata ale oamenilor, si anume construirea dorintelor si visurilor lor.

Cu ce ne ocupam?

Sibiu Constructii, ofera servicii de renovare si amenajare apartamente si case, vile, birouri, restaurante, spatii comerciale si industriale, etc.

Amenajarea sau renovarea unui imobil sau a unei locuinte reprezinta de cele mai dese ori, o reala provocare. Este un proces care necesita informare si selectare. Datorita acestui fapt profesionistii nostri sunt specializatii in constructii si acestia pot fi cei care va ajuta sau pot fi alaturi de dumneavoastra. Incepand de la o consultanta cu cele mai bune sfaturi pentru a alege materiale de calitate si a realiza rezultatele dorite.

Nu trebuie sa ne laudam, de asta se ocupa pozele constructiilor publicate pe pagina de portofoliu si clientii nostri multumiti. Am efectuat, de-a lungul timpului, amenajari si finisaje necesare lucrate cat mai corect, de la case la rosu, la gri, apartamente, garsoniere, cat si renovarile dorite. In principal, tot ceea ce tine de amenajari interioare si exterioare, astfel de constructii este specializarea noastra.

Alte detalii