SMME Traduceri

Servicii   Sector 3   25 vizualizări Referinţă: 722

Locatie: Sector 3


SMME Traduceri autorizate Bucuresti este o societate românească al cărei domeniu de activitate îl constituie învățarea limbilor străine, servicii de traducere și servicii interpretariat la preturi competitive atat pentru piata locala din Bucuresti si Ilfov cat si pentru restul Romaniei.

Centrul nostru este furnizor de formare profesională în domeniul comunicării în limbi străine.

SMME Traduceri legalizate Bucuresti înțelege necesitățile fiecăruia dintre beneficiarii săi și se pliază pe nevoile și programul acestora, oferind o gama de servicii largă, care să satisfacă cererile pieței, pe diferite nivele.

În cadrul centrului se organizează cursuri de formare profesională, cursuri de specializare și perfecționare în domeniul comunicării în limbile străine.

Serviciile noastre de traduceri autorizate Bucuresti si traduceri legalizate Bucuresti se adresează atât persoanelor fizice, prin traduceri, cursuri și translații în diferite ocazii formale sau informale, cât și persoanelor juridice, oferind aceeași gama de servicii, la prețuri avantajoase, adaptate bineînțeles volumului de lucru.

Efectuăm traduceri autorizate Bucuresti, traduceri legalizate Bucuresti simple și translații, având peste 50 de colaboratori, traducători și translatori autorizați de Ministerul Justiției, specializați pe

diferite domenii: juridic, tehnic, agricol, medical, etc, putând acoperi un număr mare de pagini traduse pe zi și având disponibilitatea pentru deplasări și lucru în echipa.

Profesionalismul nostru și înalta pregătire a formatorilor, traducătorilor autorizati și interpreților cu care colaborăm explică de ce în portofoliul firmei noastre sunt incluse importante nume ale unor instituții și companii..

Activi pe piață limbilor străine, cu o echipa de marketing care înțelege să prezinte beneficiarilor nu doar servicii rigide, venim în întâmpinarea cererilor actuale printr-o permanentă adaptare și prin îmbunătățirea calității serviciilor oferite.

Așa cum fiecare limba trebuie înțeleasă că un organism viu, tot așa și activitatea noastră intelge să se adapteze celor mai moderne cerințe și celor mai înalte standarde.

Avem convingerea că oricare ar fi solicitarea din partea dvs dispunem în domeniul limbilor străine de resursele, de nivelul de cunoștințe și determinarea necesară pentru a o duce la îndeplinire.

Alte detalii

Adresa
Splaiul Independentei 2K, sc 1, mezanin, cam 8, Sector 3