Romfour

Servicii de transport   Iasi   8 vizualizări Referinţă: 733

Locatie: Iasi


Servicii de transport internațional de înaltă calitate

Vrei să călătorești în Europa? Ai nevoie să trimiți un colet în străinătate? Mașina ta trebuie să ajungă dintr-o țară europeană în România? Toate acesta servicii le poți accesa cu un simplu click prin site-ul companiei Romfour! Suntem partenerul tău de încredere și îți oferim soluții profesioniste la cele mai bune prețuri!

Transport Internațional de Persoane

Cu Romfour călătorești rapid și la cele mai bune prețuri cu una dintre cele mai noi flote de autocare și mini-busuri din România! Operăm curse regulate în 13 țări europene: Ungaria, Cehia, Germania, Belgia, Luxemburg, Olanda, Danemarca, Elveția, Austria, Italia, Franța și Anglia.

Transport Internațional de Colete

Compania Romfour livrează colete direct la domiciliul clientului, în cel mai scurt timp cu putință. Avem curse săptămânale către 11 țări din Europa: Anglia, Germania, Belgia, Luxemburg, Olanda, Danemarca, Elveția, Austria, Italia, Franța și Cehia.

Oferim livrare rapidă, direct la adresa

Transport Auto pe Platformă

Realizăm transport auto pe platforme în nouă țări din Europa: Austria, Belgia, Cehia, Danemarca, Elveția, Franța, Germania, Luxemburg și Olanda. Avem oferte personalizate pentru a răspunde nevoilor clienților noștri: persoane fizice, parcuri auto și dealeri.

Mașina ta va fi pe mâini bune cu Romfour!

Închirieri auto

Oricând ai nevoie să închiriezi o mașină pentru transportul dintr-o destinație în alta oriunde în țară, serviciul de închirieri auto vine în ajutorul tău. Te așteaptă mașini sigure și confortabile, iar prețurile sunt accesibile. Seat, Renault, Volkswagen, Fiat sau noile modele Dacia Logan sunt gata să te ducă în orice colt din România!

Alte detalii

Nume Comercial
ROMFOUR TUR SRL
Adresa
Municipiul Iaşi, Strada Străpungere Silvestru, nr. 16, tronson 5, parter, bl. T1B