Ianis Cargo

Servicii de transport   Ploiesti   14 vizualizări Referinţă: 735

Locatie: Ploiesti


Platforma logistică digitală Ianis Cargo există pentru a ajuta antreprenorii, companiile și consumatorii să își transforme obiectivele în rezultate reale. Serviciul nostru de logistică oferă un control complet asupra întregului proces de transport prin intermediul tehnologiei noastre digitale intuitive, a expertizei și a angajamentului hotărât față de calitatea serviciilor pe care le oferim.

Ne câștigăm forța din executarea corectă a responsabilităților noastre logistice si prin munca în echipă a partenerilor și a angajaților noștri. Împreună cu personalul nostru, tehnologia ingenioasă și activele fizice tehnice, vă ajutăm să mișcați lumea.

Folosim atât aceste active corporale, cât și cele necorporale pentru a gestiona cel mai eficient transportul de mărfuri pe întregul lanț de aprovizionare. Mai mult, ne dăm seama de semnificația asistenței noastre pentru clienți, fără de care nu am fi ajuns până acum în lumea logistică.

Înaintăm cu succes, deoarece suntem susținuți de o echipă excelentă condusă de pasiunea către logistică. Valorile noastre sunt cele care ne încurajează să atingem reperele de calitate , ajutându-ne să oferim transport ASAP clienților noștri, indiferent de anotimpuri sau de timp.

Alte detalii

Nume Comercial
Ianis Cargo SRL
Adresa
Sos. Vestului nr.1A