GRUP ECOSERV

Electricieni   Ploiesti   14 vizualizări Referinţă: 747

Locatie: Ploiesti


Infiintata in anul 2005, GRUP ECOSERV are ca obiect de activitate comercializarea si montarea sistemelor de interfonie, videointerfonie, control acces , pontaj si sisteme de televiziune cu circuit inchis. In demersul nostru colaboram cu firme importante si folosim marci de renume in domeniu.

GRUP ECOSERV isi desfasoara activitatea in domeniul sistemelor electronice de securitate, atat ca furnizor de echipamente cat si ca furnizor de solutii tehnice pe baza acestora ( proiectare si consultanta, instalare, service).

Calitatea, prefesionalismul, rapiditatea, seriozitatea si nu in ultimul rand preturile accesibile reprezinta criteriul principal al firmei noastre, astfel incat dumneavoastra, clientii nostrii sa fiti multumiti de serviciile noastre.

Printre beneficiarii firmei se remarca:

WILLON HARBOUR BUCURESTI

ECOMED INTERNATIONAL BUCURESTI

MATERINITATEA PLOIESTI

UNILEVER ROMANIA PLOIESTI

DALKIA PLOIESTI

CENTRUL DE CALCUL PLOIESTI

CONSILIUL JUDETEAN PLOIESTI

APA NOVA BUCURESTI

PROD INVEST SA BUZAU

plus peste 2000 de Asociatii de proprietari din Ploiesti, Buzau si Mizil care beneficiaza de sisteme de interfon de bloc.

In conformitate cu art. 34 din Legea 333/2003 privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor si protectia persoanelor GRUP ECOSERV detine Licenta de functionare nr. 1241/T din 10.01.2008 eliberata de Inspectoratul General al Politiei Romane, Directia Politiei de Ordine Publica.

Alte detalii

Nume Comercial
Ecoserv Grup SRL
Adresa
Str. Andrei Muresanu, nr. 11 C, apartament 1