ZEST Bran

Horeca   Bran   16 vizualizări Referinţă: 752

Locatie: Bran


ZEST a devenit pentru mine o sursă de energie și imi doresc ca fiecare dintre cei care ne viziteaza sa simta acelasi lucru. Cuvantul ZEST mi a ramas impregnat in memorie inca din perioada adolescentei devenind un cuvant cheie in viata mea de zi cu zi. Zest prin definitie inseamna un val de emotie, interes, energie și entuziasm. Având acest cuvânt intiparit în mintea mea m-a făcut să-mi dau seama cât de esential este de a trăi momentele pe deplin la o intensitate reală și cu dorință de viață. În același timp, ZEST reprezintă un gust bun și rafinat. Ambele semnificatii au inspirat un nou concept - acest restaurant. Vreau ca și clienții noștri să împărtășească această experiență cu noi, lăsându-le o amintire unică și de neuitat.

Zest si a ales propria cale de a darui celor ce ne viziteaza o experiență culinară completă. Am incercercat pe cat posibil sa creeam un meniu distinct cu ingrediente cat mai curate si sanatoase. Noi am dorit inca de la inceput sa acordam o importanta cat de mare calitatii ingredientelor de preparare a mancarii incercand sa achizitionam alimente de la furnizori si producatori locali pentru a oferi gustul rafinat ZEST.

ZEST reprezintă fuziunea dintre energie și gusturi autentice. Așa a luat sloganul nostru viață. o călătorie în interiorul tau este mai mult decât o simplă frază. Dorim să ne purtam oaspeții într-o călătorie definită prin excelența minimalistă pe care restaurantul nostru o transmite prin mâncărurile preparate cu atenție de către cei mai rafinati bucătari. ZEST este un loc care s-a născut din pasiune și de care suntem siguri că va face parte din cele mai frumoase povești ale clienților noștri.

Alte detalii

Adresa
Zest Bran-Șimon, DN73 499