Decorimob

Tamplarie   Brasov   22 vizualizări Referinţă: 760

Locatie: Brasov


Cine suntem?

Din anul 2004, seriozitatea și promptitudinea caracterizează compania Decorimob. În 2004, aflată la început de drum, societatea a intrat pe piața geamurilor termopan.

Cu timpul, ne-am specializat în domeniu și am căutat mereu oportunități de dezvoltare și satisfacere a exigențelor cerute de clienți.

Astazi, DECORIMOB SRL ofera clientilor sisteme profesionale de umbrire: copertine retractabile, rulouri antivant pentru terase, pergole clasice textile, pergole bioclimatice, copertine pentru veranda, tamplarie PVC cu geam termopan marca REHAU, sisteme de incalzire in pardoseala.

Fără reclamații și cu recomandările clienților noștri mulțumiți, activitatea noastră s-a extins, atât pe teritoriul județului Brașov, cât și în Prahova, Sibiu, Buzău și Vrancea, iar mai apoi în restul țării.

Anii de experiență au făcut să avem lângă noi cele mai bune echipe de montaj și specialiști în domeniu, iar profesionalismul cu care lucrează vă vor îndruma în alegerea și configurația perfectă pentru ca lucrarea dumneavoastră să fie la cele mai înalte standarde de calitate, aspect și siguranță.

Ce aducem nou?

Ne-am adaptat pieței, iar DECORIMOB, oferă astăzi soluții complete de tâmplărie PVC cu geam termopan, cele mai noi sisteme profesionale de umbrire, dar și sisteme de încălzire electrică.

Alte detalii

Adresa
Str. LÂNII, Nr.49