IDEZIO

Productie mobilier   Otopeni   14 vizualizări Referinţă: 764

Locatie: Otopeni


Trendurile si tehnologia, materialele de calitate si diversitatea cromatica se reunesc intr-un echilibru perfect sub umbrela brandului IDEZIO. Stilul pe care il abordam este o declaratie a elegantei, simplitatii si confortului. Designul creativ al produselor noastre include atat elemente dinamice, ce exprima entuziasmul pentru tot ce e nou si neconventional, cat si forme complexe, care evidentiaza experienta si maiestria acumulate de-a lungul timpului.

Desi am inceput cu mobilier la comanda pentru sectorul rezidential, am ajuns sa amenajam spatii complexe si sa oferim solutii complete in materie de amenajari interioare. De-a lungul timpului, am mobilat atat spatii rezidentiale, cat si hoteluri sau diferite facilitati de cazare, restaurante, cladiri de birouri, magazine, centre de infrumusetare, centre medicale si multe alte tipuri de locatii.

In cei 12 ani de activitate, IDEZIO a reusit sa se impuna ca un partener de valoare in relatia cu arhitectii, designerii si beneficiarii finali. Reusitele de pana acum ne incurajeaza sa credem ca avem solutiile pentru orice tip de proiect.

Atunci cand incepem sa creionam designul imaginat de clientii nostri, plecam de la cele trei elemente care confera unicitate conceptului IDEZIO: ergonomic, energic si elegant. Acestea ne ajuta sa propunem solutii moderne, care intrunesc cerintele functionale, dar care pastreaza insa aspectul sofisticat si confera spatiului o dinamica surprinzatoare.

Alte detalii

Adresa
Soseaua Odaii, nr. 26