FIT Ambient

Productie mobilier   Ploiesti   16 vizualizări Referinţă: 766

Locatie: Ploiesti


Prima companie care oferă serviciul de mentenanță post vânzare pentru mobilier și una dintre puținele companii care oferă cadouri consistente cu ocazia propriei aniversări.

Deși am avut un start mai degrabă timid, am ales să nu facem niciodată rabat la calitate. Drept urmare, în ultimii 14 ani, FIT AMBIENT a devenit un producător respectat pe plan intern, reușind să satisfacă de fiecare dată cele mai înalte standarde în producția de mobilier personalizat.

De-a lungul ultimului deceniu, ne-am selectat furnizorii în baza unor criterii precise pentru a menține întotdeauna standarde înalte. Astfel toate materialele utilizate în procesul de producție se ridică la înălțimea așteptărilor, asigurând funcționarea produselor finite în condiții optime, pe o perioadă lungă de timp.

n prezent, suntem prima companie care oferă serviciul de mentenanță post vânzare pentru mobilier. Toți clienții noștri beneficiază de: Consultanță și sfaturi în realizarea proiectului; Măsurători gratuite în locație; Transport și montaj gratuit; Termen de execuție realist; Garanție 2 ani la toate produsele și Mentenanță gratuită pe toata perioada garanției.

Experiența ne-a demonstrat că acestea sunt motivele pentru care oamenii ne apreciază și am decis să le transformăm în principii de bază pentru n prezent, suntem prima companie care oferă serviciul de mentenanță post vânzare pentru mobilier. Toți clienții noștri beneficiază de: Consultanță și sfaturi în realizarea proiectului; Măsurători gratuite în locație; Transport și montaj gratuit; Termen de execuție realist; Garanție 2 ani la toate produsele și Mentenanță gratuită pe toata perioada garanției.

Experiența ne-a demonstrat că acestea sunt motivele pentru care oamenii ne apreciază și am decis să le transformăm în principii de bază pentru FIT Ambient..

Alte detalii

Adresa
Str. Lămâiţei nr. 2