Spitalului Veterinar Transilvania

Servicii animale de companie   Sibiu   24 vizualizări Referinţă: 776

Locatie: Sibiu


Misiunea noastră este de oferi cele mai bune servicii medicale veterinare, într-un spațiu modern, adaptat necuvântătoarelor și dotat cu tehnologie de ultimă generație, prin intermediul unei echipe de medici specialiști aflată în continuă dezvoltare profesională.

Totodată, scopul nostru este de crea mediul perfect în care pacienții animalele de companie și însoțitorii lor, să se simtă liniștiți și pe mâini bune. Fie că este vorba despre vindecarea patrupezilor sau despre consilierea proprietarilor acestora.

Iar atunci când se ivește vreo problemă, singurul nostru obiectiv devine să găsim soluția și să o aplicăm. Pentru că nimic nu ne face mai fericiți decât să readucem datul din coadă, torsul și zâmbetul celor ce ne trec pragul.

Viziunea noastră este aceea de a deveni un centru de referință zonal în medicina veterinară, de a ridica permanent nivelul serviciilor oferite animalelor de companie și de a crește calitatea vieții acestora prin educarea, informarea și consilierea de specialitate, în mod continuu, a proprietarilor lor.

Colaborare

Suntem în permanență conectați cu partenerii, furnizorii și clienții noștri. Colaborarea trece dincolo de actul medico-veterinar propriu-zis și se transformă în comunicare deschisă și transparentă, încredere și disponibilitate reciprocă. Fiindcă avem cu toții un scop comun: binele animalelor de companie.

Responsabilitate

Înțelegem perfect misiunea pe care ne-am asumat-o. Știm că, de cele mai multe ori, suntem singura soluție și acest lucru ne face să tratăm lucrurile extrem de serios. Fie că este vorba de modul în care acționăm ca medici veterinari, fie că intrăm în rolul de consilieri ai proprietarilor de animale. Ambele sarcini sunt la fel de importante și ne definesc activitatea.

Învățare constantă

Echipa noastră se află în proces continuu de perfecționare medico-veterinară și este mereu la zi cu noutățile, inovațiile și schimbările din domeniu. De asemenea, învățăm de la fiecare pacient pe care îl avem și din fiecare caz în parte. Adunăm lecții prețioase din experiențele zilnice fie că sunt reușite sau, uneori, greșeli iar, astfel, devenim din ce în ce mai buni și mai puternici. Evoluăm. Pentru binele pacienților noștri.

Corectitudine

Orice act medical, implicit cel veterinar, are un set de reguli nescrise, morale și de principiu. Presupune transparență, onestitate, prioritizarea binelui pacientului și acțiuni imediate în această direcție. De aceea, la noi veți avea parte, mereu, de aplicarea acestora. Fără excepție.

Comunicare

Există trei feluri de comunicare la Spitalul Veterinar Transilvania. Toate trei, bazate pe aceleași reguli: comunicare calmă, deschisă, constructivă și eficientă. Este vorba de comunicarea în echipă, de comunicarea între medic și proprietarii necuvântătoarelor, dar, mai ales, de comunicarea aceea specială între medic și animalul de companie.

Siguranță

Într-un mediu atât de imprevizibil cum este cel al necuvântătoarelor agitate și care suferă, siguranța devine o prioritate. De aceea, avem mereu grijă ca toți cei prezenți în clinică (animale de companie, proprietari, însoțitori, cadre medicale) să fie atenți și protejați, iar orice risc anulat ori diminuat.

Alte detalii