Holz Artikel

Productie mobilier   Brasov   15 vizualizări Referinţă: 782

Locatie: Brasov


NOI SUNTEM HOLZ ARTIKEL

Cu o echipa tânăra dar cu o experiența matură, baza succesului nostru sunt valorile solidarității și responsabilității față de client.

Atunci când oamenii vin la noi pentru a găsi mobilierul potrivit pentru cei patru pereți ai lor, ei ne deschid o privire asupra vieții lor private și noi încercam să dezvoltăm soluția perfectă cu cel mai înalt nivel de servicii și empatie.

Fronturile vedetă la firma noastră au fost și sunt în continuare MDF-ul vopsit deoarece clienții noștri aleg calitatea, confortul și unicitatea.

Variantele numeroase de culori, manoperă de înaltă calitate și posibilitățile de frezare ne permit să conturăm un mobilier care evidențiază personalitatea clientului.

NOI FACEM

MOBILĂ LA COMANDĂ

Holz Artikel Mobilă va întâmpina cu o gama largă de servicii și pe lângă profesionalism și punctualitate toate lucrările noastre vin însoțite de contract și garanție.

Ți-am stârnit curiozitatea?

Așteptăm cu nerăbdare să lucrăm cu Dvs pentru a crea Proiecte frumoase, atrăgătoare și unice.

CUNOAȘTE ECHIPA NOASTRĂ

Conștientizarea valorilor reale crește și ne proiectăm casa ca un loc de bunăstare și relaxare. Având în vedere acest lucru mobilierul realizat de Holz Artikel devine însoțitor pe termen lung care combină designul,confortul și calitatea inspirat întotdeauna din nevoile oamenilor.

Sloganul nostru:

Suntem multumiți doar atunci când clientul este!

Alte detalii

Adresa
Strada Mihai Viteazul, nr. 327 , Harman