KT Mobilier

Productie mobilier   Brasov   14 vizualizări Referinţă: 784

Locatie: Brasov


Cu o experiență în domeniu de peste 10 ani, KT Mobilier asigură o gamă completă de servicii profesioniste, de la consiliere, proiectare 3d, măsurători pe teren, transportul și montajul mobilierului, până la serviciile deosebit de avantajoase de căntuire și debitare.

Astfel, dorințele dumneavoastră și experiența noastră se îmbină în proiecte extraordinare: mobilier cu design personalizat, adaptat în cel mai eficient mod pentru orice spațiu și pentru fiecare buget. Mobila la comandă presupune o mare flexibilitate în ceea ce privește design-ul și funcționalitatea, ideile dumneavoastră fiind completate perfect de sfatul specialiștilor. Echipa noastră vă stă la dispoziție pentru proiectarea mobilierului dorit și transformarea proiectelor în realitate cu ajutorul ultimelor tehnologii și a materialelor de calitate superioară.

KT Mobilier deține propria fabrică, dotată cu utilaje ultramoderne. Acest fapt se reflectă direct în prestarea unora dintre cele mai avantajoase servicii de debitare, atât din punct de vedere al calității, cât și al prețului, specific unui producător. De asemenea, KT Mobilier vă pune la dispoziție o gamă variată de produse de calitate, care include atât piese de mobilier, cât și canapele, fotolii și obiecte decorative, soluții moderne și sigure pentru ambientul casei tale.

Pentru mai multe detalii sau pentru cererea unei oferte adaptate cerințelor dumneavoastră, vă invităm cu drag să ne contactați prin intermediul formularului de mai jos sau la unul dintre numerele de telefon disponibile în funcție de serviciile dorite. De asemenea, vă așteptăm la showroom-ul KT Mobilier de pe Strada Brandușelor nr. 72, Brașov!

Alte detalii

Adresa
Str. Brândușelor, Nr. 72