NaturalVet

Servicii animale de companie   Baia Mare   16 vizualizări Referinţă: 790

Locatie: Baia Mare


Bine ai venit!

Eu sunt Cristina Băran, medic veterinar, absolventă a Facultății de Medicină Veterinară din Timișoara în anul 2005.

Încă din copilărie am fost atrasă de natură, plante și animale, iar deja în liceu eram interesată să aflu mai multe despre medicina complementară, nutriție și evident un stil de viața sănătos și cât mai apropiat de natură. Sunt conștientă că societatea de azi s-a îndepărtat foarte mult de ceea ce este natural și sănătos. Și cu siguranță această situație ne afectează și prețioasele noastre animale de companie.

Din practica acumulată ca medic veterinar am văzut cum încet, încet sănătatea animalelor noastre este degradată în mod semnificativ. Dacă înainte o pisică trăia 15-20 de ani, acum la 8-10 ani este bătrână și bolnavă. Multe boli care apăreau înainte la un animal în vârsta, afectează acum exemplarele tinere (chiar în primul an de viață). Tumori, tulburări digestive, insuficiență renală, boli cardiace sunt printre puținele afecțiuni care apar la un număr mare de câini și pisici.

Oare cărui fapt se datorează aceste schimbări drastice? Cu siguranță alimentația joacă un rol esențial! De când s-a introdus și la noi mâncarea uscată ne este mult mai ușor și mai practic să ne hrănim animalele. Dar oare este în regulă? Le putem oferi prin administrarea acestor granule tot ce au nevoie pentru a duce o viață lungă și sănătoasă alături de noi? Din ceea ce văd că se întâmplă în ultimi ani, tind să cred că nu!!!

De aceea mi-am dorit să fac o schimbare în alimentația animalelor de companie.

Pasiunea mea pentru medicina complementară, m-a făcut sa îmi doresc să o aplic și să o folosesc și în tratarea pacienților noștri necuvântători. Am început cu nutriția, fitoterapia, apiterapia, acum continui cu studiul homeopatiei veterinare și lista nu se oprește aici.

Deoarece eu personal folosesc produse cosmetice naturale și sunt foarte mulțumită de ele, mi-am dorit ca și pacienții noștri să profite de efectele lor minunate, astfel că am început producerea unei linii de produse naturale pentru animale. Așa au apărut săpunurile naturale din uleiuri vegetale și uleiuri esențiale, unguente dermatologice și produse pentru igiena dentară. Am citit, am studiat și am reușit să realizez combinații deosebite la toate produsele.

Alte detalii

Adresa
str. Proletarilor nr. 13