SIAVET MEDICAL

Servicii animale de companie   Galati   17 vizualizări Referinţă: 792

Locatie: Galati


Echipa SIAVET MEDICAL organizeaza selectie pentru postul de medic veterinar.

Responsabilitati: - coordoneaza activitatea profesionala a asistentilor veteriari, tehnicienilor veterinari si personalului auxiliar de pe tura sa; - consulta animalele de companie aduse in cabinet in vederea stabilirii diagnosticului si aplica terapia stabilita; - in functie de caz, recomanda analize medicale, recolteaza probele, prelucreaza probele in laboratorul propriu si comunica proprietarilor/apartinatorilor rezultatele analizelor si interpretarea lor; - efectueaza interventii chirurgicale; - efectueaza eutanasierea animalelor cu boli incurabile in conditiile stabilite prin cadrul legal in vigoare; - raspunde de completarea documentelor medicale; - se preocupa de actualizarea permanenta a cunostintelor profesionale prin studiu individual si prin participarea la cursurile de formare continua.

Candidatul ideal: - absolvent al Facultatii de Medicina Veterinara (cerinta obligatorie); - dornic/a sa isi imbogatesca permanent cunostintele si abilitatile medicale; - sa comunice placut si eficient cu publicul, precum si cu colegii de echipa; - sa poata lucra in echipa, dar si de unul singur, in functie de nevoi; - sa fie dispus a lucra prin rotatie si in weekend.

Beneficii: - salariu fix negociat - procent din incasari/bonusuri de performanta - tichete de masa - vouchere de vacanta - cursuri de formare profesionala Pachetul salarial mai poate contine, in functie de performanta realizata si de conditiile negociate, asigurare de sanatate privata, masina de serviciu, locuinta de serviciu, telefon/laptop. Pachetul salarial se negociaza la interviul de angajare si se renegociaza la terminarea perioadei de proba (3 luni), iar apoi anual.

Anuntul este adresat in egala masura colegilor cu experienta clinica pe animale de companie, dar si proaspetilor absolventi ce vor sa urmeze o cariera in acest domeniu. Vom fi incantati sa primim CV-urile celor interesati sa se alature echipei noastre via email la adresa [email protected], sau la sediul clinicii din Galati, strada Dr. Petru Groza nr.1N.

Alte detalii

Adresa
strada Dr. Petru Groza nr.1N