Transdorad Brasov

Servicii de transport   Brasov   19 vizualizări Referinţă: 801

Locatie: Brasov


Cu seriozitate si profesionalism, in cei peste 15 ani de experienta in transport persoane Brasov, firma Transdorad continua sa ofere calitate, confort si siguranta in toate serviciile de transport intern si international.

Investim continuu in flota de transport persoane oferind clientilor nostri calatorii la cele mai inalte standarde calitative. Totodata, soferii profesionisti (amabili, educati si vorbitori de limba engleza) se asigura ca fiecare client are parte de o calatorie placuta si ajunge la destinatie in siguranta si la timp.

Ne bucura colaborarea cu cele mai multe agentii de turism cat si cu hoteluri si pensiuni care ne-au ales pentru serviciile de transport ale oaspetilor. Flexibili si orientati catre nevoile clientilor nostri, raspundem afirmativ la solicitarile de transport din zona judetului Brasov si nu numai.

Nu intamplator suntem alegerea cluburilor si scolilor atunci cand vine vorba de transport copii. Siguranta copiilor este prioritatea noastra!

Pentru servicii de transport persoane in regim ocazional si curse regulate (transport angajati), inclusiv transfer aeroport, apelati cu incedere la Transdorad Brasov.

Alte detalii

Adresa
Loc. Cristian, Str. Teilor, nr. 26