POPA TRANSPORTURI

Servicii de transport   Brasov   23 vizualizări Referinţă: 802

Locatie: Brasov


SC POPA TRANSPORTURI SRL-D este o companie din Brasov ce activeaza in domeniul transportului rutier de persoane.In prezent firma ofera servicii cu microbuze si autocare cu capacitati intre 15 si 56 de locuri .Toate mijloacele de transport detinute sunt intr-o stare tehnica buna si o parte din ele sunt dotate cu aer conditionat, centuri de siguranta si scaune rabatabile. De asemenea flota noastra este formata doar din microbuze care ofera un confort sporit calatorului, si anume Mercedes-Benz si Volkswagen.

Printre serviciile oferite de noi se numara: inchirieri microbuze si autocare pentru curse ocazionale, transport angajati ( cursa regulata speciala pe baza de contract ), transferuri aeroport, transport international ocazional, transport ecumenic si circuite turistice.

Experienta ce am dobandit-o face din POPA TRANSPORTURI partenerul pe care te poti baza, dovada stand faptul ca de la infiintare si pana acum ne-am dezvoltat si innoit constant parcul auto. Totodata am invatat ca orice client multumit de serviciile noastre ne va recomanda si altora, de aceea facem tot posibilul ca serviciile noastre sa fie cat mai profesioniste.

Alte detalii

Nume Comercial
SC POPA TRANSPORTURI SRL-D
Adresa
Str. Pictor Ion Andreescu nr. 10