Kronvet

Servicii animale de companie   Brasov   16 vizualizări Referinţă: 811

Locatie: Brasov


Kronvet ER este primul Spital Veterinar din Brașov, acreditat în anul 2007. Fondat în 1997, inițial ca și cabinet, apoi clinică veterinară de către dr. Liviu Șerban și dr. Vasile Postolache, Kronvet ER se mută în 2007 în noul sediu de pe strada Aurel Marin 3. Urmare a investițiilor și acreditării unor competențe specifice devenim primul spital veterinar din Brașov. Credem că e timpul sa mulțumim tuturor celor care fac sau au făcut parte din echipa Kronvet ER, și mai mai mult decât oricui, celor care au avut incredere în noi și ne sunt pacienți. Aveți toată considerația noastră!

KRONVET ER

Spitalul nostru veterinar vă stă la dispoziție cu servicii complete incluzând tratamente medicale si chirurgicale complexe, salon de îngrijire și toaletare, staționar pentru animalele operate sau cu boli medicale și infecțioase, pet-shop și un laborator dotat cu aparatură modernă.

Servicii veterinare

Ne străduim să fim mereu la înălțimea așteptărilor dumneavoastră, și îmbunătățim în continuu gama noastră de servicii veterinare. Suntem întotdeauna pregătiți pentru:

Consultaţie veterinară

Tratament veterinar

Radiografie şi ecografie

Analize de laborator

Intervenţii chirurgicale veterinare

Spitalizare

Salon de îngrijire şi toaletare

Pet shop

Alte detalii

Adresa
Str. Aurel Marin nr. 3