Conkret

Constructii   Bacau   15 vizualizări Referinţă: 818

Locatie: Bacau


Suntem Conkret Antrepriza Bacau, partenerul tau cand vine vorba de constructii civile si industriale.

Misiunea noastra.

Misiunea companiei noastre este de a implementa tehnologii moderne si de a crea noi standarde de calitate, astfel îmbunătățind conditiile de trai si ale muncii pentru oamenii din cadrul organizatiilor (institutiilor) romanesti.

Obiectivul nostru

De la inceputul companiei, obiectivul nostru principal este de a presta servicii de calitate in concordanta cu cerintele clientului, respectand regulile si legislatia in vigoare.

Facem asta pentru a creste nivelul de satisfactie al clientilor nostri dar si pentru a ne asigura ca dezvoltarea noastra va fi continua, ca vom avea succes si vom fi competititvi iar partenerii si clientii nostri sa ne acorde prioritate atunci cand vor alege un constructor.

Fidelitate

Un client multumit este o foarte buna strategie de marketing. Probabil aceasta este explicatia pentru faptul ca multi dintre clientii nostri ne contacteaza dupa ce am fost recomandati de alti clienti din trecut. Este ceva de care ne mandrim dar in acelasi timp, ne face sa fim foarte atenti. Oferim o deosebita atentie pentru fiecare etapa a constructiei si nu ne putem permite sa tratam superficial nici cel mai mic detaliu, fie vorba de fundatie, pereti sau felul in care se monteaza gresia.

Profesionalism

Tindem spre competitivitate prin munca in echipa si integritatea individului. Oferim atentie fiecarui detaliu si proceduri din cadrul proiectelor noastre.

Calitate

Reprezinta valoarea cheie a companiei noastre. Ne motiveaza sa livram servicii rapide si complexe cu ajutoarelor mijloacelor tehnologice pe care le detinem.

Initiativa

Chiar daca fiecare client este unic, noi mereu gasim solutii. Din acest motiv, luam intitiativa si cautam solutii care sa corespunda cu cerintele clientilor nostri.

Servicii:

CONSTRUCTII INDUSTRIALECONSTRUCTII SPECIALECONSTRUCTII CIVILECONSTRUCTII PENTRU INCHIDERI PERIMETRALECONSTRUCTII PENTRU REABILITARE SI BALASTARE DRUMURI, PARCARICONSTRUCTII PENTRU DEMOLARI INDUSTRIALE SI CIVILECONSTRUCITII PENTRU EXECUTIE PODETE SI ALEI PIETONALE, IMBUNATATIRI FUNCIARECONSTRUCTII PENTRU EXECUTIE TERASAMENTE DRUMURI SI PLATFORME INDUSTRIALE

Alte detalii

Nume Comercial
Conkret Antrepriza Bacau
Adresa
Str. Ciresoaiei 98G