Accent Construct

Constructii   Brasov   16 vizualizări Referinţă: 819

Locatie: Brasov


Salut. Sunt Călin și am 10 ani de activitate în domeniul construcțiilor. Având o fire de explorator, am lucrat în unele dintre cele mai mari proiecte din țară și din Egipt, cu peste 10 naționalități diferite.

Atuul meu este că înțeleg ce dorește un om și cum pot să-l ajut. Așa am învățat să lucrez în echipă și să creez echipe. Vezi aici în ce proiecte mi-am adus contribuția.

Am creat Accent Construct pentru a clădi relații bazate pe încredere cu clienții mei și apoi de a construi case. Asta am făcut și în cei 3 ani de antreprenoriat cu Can Rai unde am avut numai clienți mulțumiți, iar o mare parte din ei mi-au devenit prieteni. Îmi poți vedea experiențele și gândurile pe profilul meu de Facebook.

În construcții vreau să-ți fiu ajutorul de care ai nevoie indiferent dacă vrei doar un sfat, sau dacă vrei sa ai un manager de proiect competent (Rolul MC), care te poate scăpa de multe bătăi de cap.

Nu ai experiență, însă vrei să construiești?

Te temi că te va costa mult și mai ales că nu va merita?

Ai dreptate să te temi din păcate încă se construiește prost și scump. Bunul simț nu există în șantier deși ar trebui să fie prioritatea în orice business unde se interacționează cu oameni. Vreau să-mi aduc contribuția personală pentru îmbunătățirea construcțiilor și a experiențelor pe care clienții le au cu echipele de muncitori, proiectanți și arhitecti.

Acesta sunt eu, Călin Constructor, explorator, antreprenor și om de echipă.

Dacă vrei să ne cunoaștem sau mai ai alte întrebări îți stau cu drag la dispoziție.

Alte detalii

Adresa
str. Carpatilor 93 bl. 3 apt.1