Asociatia Pro Bunicii

Sanatate si Asistenta Sociala   Galati   11 vizualizări Referinţă: 820

Locatie: Galati


Asociatia Pro Bunicii s a infiintat in anul 2015,avand ca scop principal promovarea,sprijinirea,realizarea si coordonarea de activitati in scopul ingrijirii medicale si sociale privind imbunatatirea calitatii vietii, pentru persoanele adulte si varstnice aflate in situatii de dificultate.

Incepand cu anul 2016 ,suntem in relatie contractuala cu Casa de Asigurari de Sanatate Galati, acordand servicii Gratuite de asistenta medicala la cele mai inalte stadarde de calitate, la tine acasa !

Indiferent de varsta ne putem confrunta cu perioade in care, din motive de sanatate, suntem consemnati la domiciliu si avem nevoie de ingrijiri si asistenta medicala pentru a depasi momentul si a ne pune din nou pe picioare. In astfel de situatii solutia este sa apelam la firmele specializate, care ofera servicii profesionale si care au personal medical cu pregatire corespunzatoare si calitate umana ireprosabila, dedicat sa ii ajute pe semeni.

In plus, boala este mai greu de suportat departe de cei dragi si de atmosfera calda, familiara a caminului. Pe de alta parte, a ingriji un bolnav incurabil care are nevoie de atentie continua inseamna a schimba radical rutina zilnica.

Alte detalii

Adresa
Strada Furnaliștilor Nr.9A