SANI HELP

Sanatate si Asistenta Sociala   Galati   27 vizualizări Referinţă: 825

Locatie: Galati


Serviciul de ingrijiri medicale la domiciliu reprezinta o alternativa la spitalizarea prelungita si o solutie pentru pacientii care nu vor sa paraseasca mediul familial / domiciliul.

Ingrijirile se acorda conform unui plan de ingrijire adaptat fiecarui pacient in parte si intocmit cu grija sub indrumarea medicului.

Scopul nostru este acela de a asigura asistenta medicala profesionala la domiciliul pacientului, conform unui plan de ingrijire, adaptat fiecarui pacient in parte.

Totodata ne propunem sa oferim informatii si asistenta familiei, pentru a asigura cele mai bune ingrijiri, in cele mai bune conditii.

Dorim intotdeauna sa facilitam ameliorarea starii de sanatate, confortul pacientului si revenirea rapida în mediul familial. Facem tot ce ne sta in putinta sa răspundem nevoii de îngrijiri la domiciliu, cu profesionalism şi dăruire.

Echipa SANI HELP este formata din cadre medicale cu experienta (medic, asistente medicale, kinetoterapeut, infirmiere), care provin din mediul spitalicesc ce se ridica la un grad inalt de profesionalism, responsabilitate si moralitate, gata oricand sa-si ofere serviciile pentru binele pacientilor.

Serviciile SANI HELP sunt servicii de calitate profesionala, oferite 7 zile din 7, iar tarifele sunt adaptate la criza.

Alte detalii

Adresa
Str. A. Saligny nr. 151, bl. 7H, ap. 1