Construct Beda

Constructii   Brasov   12 vizualizări Referinţă: 834

Locatie: Brasov


S.C. Construct Beda S.R.L. Brasov

SC Construct Beda SRL este o companie tanara si dinamica, fiind formata din 14 oameni inalt calificati cu vasta experienta in domeniul amenajarilor interioare si a constructiilor de locuinte sau de mansarde.

Societatea a avut grija ca personalul sa fie foarte bine motivat si sa aiba in plus un nivel ridicat al conduitei profesionale si al comportamentului.

Infiintata in 2004, SC Construct Beda SRL a ajuns astazi o firma de constructii apreciata de multa lume deoarece raspunde cu profesionalism la cerintele tot mai diversificate ale clientilor sai.

Societatea se afla intr-un permanent proces de perfectionare si colaboreaza indeaproape cu arhitecti, designeri, furnizori si producatori de materiale de constructii.

Misiunea noastra este de a transforma in realitate visurile clientilor nostri legate de casa, respectiv locuinta pe care si-o doresc sau la care viseaza.

Recomandari

Un client multumit reprezinta o foarte buna forma de promovare. Aceasta este probabil explicatia pentru faptul ca majoritatea clientilor noi ne contacteaza datorita recomandarii firmei de catre clientii vechi.

Este un lucru de care suntem mandri, dar care in acelasi timp ne face sa fim atenti.

Acordam atentie fiecarui element al constructiei si nu ne permitem sa tratam cu superficialitate nici cea mai mica parte a constructiei unui imobil, fie ca este vorba de turnarea fundatiei, de ridicarea peretilor sau de modul in care este pusa faianta si gresia in baie.

Inca de la infiintare, obiectivul nostru de baza a fost si va ramane acela de a asigura servicii de inalta calitate in conformitate cu cerintele clientului, cu cerintele legale si reglementarile aplicabile precum si de a creste satisfactia clientului.

Suntem convinsi ca putem prospera si evolua doar prin indeplinirea dorintelor clientilor nostri. Tocmai de aceea utilizam toate resursele de care dispunem pentru ca, la final, sa prezentam un produs de cea mai buna calitate.

Alte detalii

Nume Comercial
S.C. Construct Beda S.R.L.
CUI
RO 16854077
Adresa
Str. Defileului nr. 14