Global Proiect

Constructii   Brasov   15 vizualizări Referinţă: 838

Locatie: Brasov


Global Proiect Brasov este un birou de arhitectura si urbanism, infiintat in 2003, care realizeaza proiecte complete pentru constructii rezidentiale, cladiri de birouri, constructii civile, constructii industriale (hale de productie, depozitare) si agricole, studii de fezabilitate, proiecte PUD si PUZ.

Traditia si noul se impletesc si dau roade in proiecte de reabilitare, extindere, consolidare si conversie a cladirilor existente.

Experienta, capacitatea de sinteza, dar si cea de a privi in detaliu sunt caracteristicile esentiale ale echipei noastre de proiectare. Ne plac provocarile, de aceea fiecare proiect reprezinta un nou inceput in care implicarea noastra este totala. Credem intr-o relatie stransa intre client si echipa de proiectare pentru a obtine rezultate exceprionale.

Proiectarea asistata de calculator ne permite abordare de proiecte de diferite dimensiuni si realizarea lor in termen foarte scurt. Prezentarea de imagini 3D realiste aduc posibilitatea beneficiarilor nostri sa vizualizeze rezultatul final inca din faza de proiect.

In realizarea unui proiect, specialitatile (arhitectura, rezistenta, instalatii) implicate nu pot fi tratate individual, ci ca un tot unitar. Firma noastra, impreuna cu colaboratorii sai, asigura in acest scop, proiectare pentru toate specialitatile necesare:

Rezistenta

Instalatii

Servicii de expertiza tehnica

Studii geo si topo

Obtinere de avize si acorduri, certificate de urbanism si autorizatii de construire

Preturi ofertele de pret sunt personalizate pentru fiecare proiect in raport cu:

programul de arhitectura;

suprafata desfasurata a constructiei (suprafata cumulata a tuturor nivelurilor);

nivelul de detaliere al proiectului;

complexitatea proiectului;

necesitatea unei expertize tehnice;

necesitatea unui studiu de urbanism;

numarul de avize si acorduri;

locatia investitiei;

Alte detalii

Nume Comercial
SC GLOBAL PROIECT SRL
Adresa
str. B.P. Hasdeu nr. 4 bl. 15 sc. A ap. 3