DART ARCHITECTS

Constructii   Brasov   13 vizualizări Referinţă: 841

Locatie: Brasov


DART ARCHITECTS, este un atelier de arhitectura fondat in 1997, in Brasov Romania. De peste 20 de ani oferim servicii de cea mai buna calitate in domeniul arhitecturii, urbanismului si cercetarii.

Pentru noi, DART inseamna IDEE, FOCUS, TINTA, PRECIZIE, ARTA, COMPOZITIE SI ARMONIE.

La DART, noi credem ca arhitectura si urbanismul cresc prin responsabilitate, gandire curata si bun simt fata de noi insine, anturaj/context si planeta Pamant.

Lucram cu entuziasm, creativitate si curiozitate, fiind siguri ca aceste atribute formeaza baza evolutiei designului de calitate si a solutiilor pentru o lume in continua schimbare.

Intampinam fiecare proiect cu studii aprofundate si il dezvoltam intr-un proces clar definit si sistematizat. Suntem convinsi ca acestea sunt parti esentiale ale unui design puternic si de succes. Credem ca intrebarile potrivite sunt primul pas catre gasirea celor mai bune raspunsuri.

Echipa noastra colaboreaza activ cu experti din toate domeniile conexe, pentru a identifica si dezvolta intregul potential al proiectului, de la primele studii si pana la executia proiectului.

Alte detalii

Adresa
Str. Mihail Kogalniceanu Nr. 23