Tebex

Electricieni   Bacau   13 vizualizări Referinţă: 848

Locatie: Bacau


Tebex este un grup de firme care activeaza pe piata instalatiilor electrice si a sistemelor de securitate din anul 2008. Ne recomanda seriozitatea, promtitudinea si modul de lucru eficient reflectate intr-un portofoliu variat de clienti statornici, in crestere de la an la an.

Tebex Distribution SRL firma distribuitoare de instalatii si echipamente electrice

Tebex Management Grup SRL firma prestatoare de lucrari de instalatii electrice este un grup de firme care activeaza pe piata instalatiilor electrice si a sistemelor de securitate din anul 2008. Ne recomanda seriozitatea, promtitudinea si modul de lucru eficient reflectate intr-un portofoliu variat de clienti statornici, in crestere de la an la an.

Tebex Distribution SRL firma distribuitoare de instalatii si echipamente electrice

Tebex Management Grup SRL firma prestatoare de lucrari de instalatii electrice

AVANTAJELE OFERITE CLIENTILOR NOSTRI

Oferta TEBEX include consultanta in solutii integrate care contin atat echipamente de calitate, cat si serviciile necesare implementarii si functionarii sistemelor de siguranta si automatizare. Prin incheierea de contracte de service si mentenanta, le oferim clientilor instruire si garantia mentinerii echipamentelor in parametri optimi de functionare.

Consultanta in gasirea de solutii complete pentru nevoile de siguranta si de automatizare ale clientilor;

Calitate prin oferta de produse si tehnologii performante, la cele mai inalte standarde calitative;

Garantie asigurata de catre certificarile si autorizarile personalului nostru, precum si de insotirea fiecarui echipament si/sau a fiecarei lucrari de certificate de calitate si conformitate;

Instruire realizata de catre personalul nostru tehnic catre persoane care vor utiliza echipamentele instalate de compania noastra;

Service si mentenanta a sistemelor instalate, prin revizii periodice si verificari solicitate de catre clienti si disponibilitatea echipei noastre de a raspunde cu promptitudine cerintelor clientilor.

CE OFERIM?

Livram servicii si dispozitive de inalta calitate la preturi corecte si avantajoase. Drumul de la pasiune pana la confort si siguranta il parcurgem printr-un parteneriat solid, bazat pe principii si valori durabile. Prin fiecare contract incheiat, confortul si siguranta clientului devin prioritate.

Alte detalii

Adresa
Alexei Tolstoi 67