SITECH BACAU

Electricieni   Bacau   16 vizualizări Referinţă: 850

Locatie: Bacau


APARATURA ELECTRICA PENTRU INDUSTRIE, INSTALATII, AUTOMATIZARI, ACTIONARI, TABLOURI ELECTRICE, SCULE SI ACCESOTII.

S.C. SITECH S.R.L. Bacau, este o societate cu capital privat, înfiintata în anul 2002, având ca activitate principala distributia de materiale electrice pentru instalatii civile si industriale.

DISTRIBUITOR OFICIAL IN ROMANIA

Incepand cu anul 2003 suntem distribuitori oficiali in Romania pentru produsele firmelor:

EATON

MOELLER

ABB

SIEMENS

WEIDMULLER

WEITKOWITZ

si alti producatori importanti de echipamente electrice civile si industriale.

ECHIPA

Echipa tânara, competenta, bine instruita si pregatita, aflata la curent cu noutatile din domeniul electrotehnic, dispune de experienta în domeniul vânzarii de materiale electrice si electrotehnice. Focalizarea pe găsirea şi furnizarea de soluţii adecvate nevoilor reale ale clienţilor sunt lucruri care ne diferenţiază de concurenţă. Suntem conştienţi de faptul că succesul nostru se datorează în primul rând clienţilor noştri, precum şi partenerilor noştri ai căror distribuitori autorizaţi suntem. Experienta în domeniu de peste 12 ani îsi spune cuvântul, societatea SITECH S.R.L. fiind recunoscuta pe piata ca fiind una dintre cele mai competitive si dinamice societati de profil.

CERTIFICARI

Un pas important pentru firma noastra l-a constituit implementarea, mentinerea si îmbunatatirea continua a Sistemului de Management al Calitatii care îndeplineste cerintele standardului SR EN ISO 9001:2008. De asemenea detinem si capacitatea tehnica de a efectua lucrari de echipare, executie si punere in functiune a echipamentelor de joasa tensiune, firma detinand si Certificat de Tablotier.

PLANURI DE VIITOR

Largirea gamei produselor si serviciilor oferite sta permanent in centrul atentiei noastre. Speram ca toate acestea vor fi in masura sa ne permita construirea unui raport de parteneriat cu firma dumneavoastra, personalizat, reciproc avantajos si de lunga durata.

Alte detalii

Adresa
Str. Al.Tolstoi nr. 41 B