Delicon Company

Zugravi   Bacau   20 vizualizări Referinţă: 854

Locatie: Bacau


Amenajari interioare si exterioare

Suntem o firma de prestari servicii din Bacau, specializata in realizarea de amenajari interioare si exterioare si finisaje in constructii: termosisteme, hidroizolatii terase, hidroizolatii bai, sapa mecanizata pentru incalzire prin pardoseala, aplicare tencuiala mecanizata, glet mecanizat, sisteme gips-carton, placari ceramice si altele.

Serviciile de manopera puse la dispoziție de echipa Delicon Company Srl sunt destinate persoanelor juridice si fizice din Bacau si zona Moldova (Suceava, Botosani, Iasi, Piatra Neamt, Focsani) si Brasov sau Bucuresti.

Incepand cu anul 2019, realizam finisaje si amenajari interioare si exterioare in constructii pentru blocuri, hoteluri, birouri, gradinite, hale, sedii de firme, spatii comerciale, vile, case sau apartamente.

Cine face parte din echipa Delicon Company?

Echipa este formata din 15-20 de muncitori calificati si necalificati, condusi de persoane care va pot oferi solutii prompte care sa raspunda nevoilor clientului. Suntem constienti de importanta echipei de angajati in respectarea promisiunii catre client, ca urmare investim in specializarea si fidelizarea angajatilor.

Care este domeniul nostru de activitate?

Delicon Company ofera o gama variata de servicii in constructii, respectiv lucrari de finisaje si amenajari interioare si exterioare:

Executam-Amenajari-interioare-si-exterioare-finisaje-in-constructii

Aplicare glet mecanizat

Aplicare de tencuieli mecanizate si tencuiala decorativa

Aplicare vopsea interior si exterior, mecanizat

Realizare hidroizolatii pentru terase circulabile si necirculabile, balcoane, terase verzi, dusuri/bai

Realizare termosisteme cu polistiren sau vata

Placare faianta

Montare gresie, marmura sau granit

Montare parchet

Alte detalii

Nume Comercial
SC Delicon Company Srl
CUI
RO23317726
Adresa
str.Neagoe Voda, nr.11