MARILI

Organizari evenimente   Galati   13 vizualizări Referinţă: 856

Locatie: Galati


MARILI a apărut în 2014 ca o companie de entertainment pentru copii. Prin proiectele create, muzica, poveștile, spectacolele puse în scenă, personajele haioase, cei mici explorează, se bucură de jocuri, dansează și se împrietenesc cu lumea din jurul lor.

Activitatea s-a remarcat prin melodiile compuse pentru copii, prin personajele haioase dar și prin participările la diverse evenimente precum: 1uniFest organizat de Itsy Bitsy, Street Food Festival, participări la numeroase spectacole destinate zilelor orașului, organizarea petrecerilor în cadrul companiilor dar și a petrecerilor aniversare pentru copii prin şcoli şi grădiniţe.

Programele propuse de Marili sunt coordonate de Ilioara Arbune, cunoscută drept Profa De Distracție. Antreprenor de 8 ani și activă de 11 în domeniul divertismentului şi educaţiei nonformale pentru copii, Ilioara a propus de-a lungul timpului ateliere şi activităţi destinate atât celor mici cât şi adulţilor. Crede în puterea jocului ca fiind un instrument important de educare şi de conturare a personalităţii copilului.

Alte detalii

Youtube video: