KidsZone

Organizari evenimente   Galati   20 vizualizări Referinţă: 857

Locatie: Galati


KidsZone Galati Castelul Povestilor isi propune sa fie un loc al distractiei si al bucuriei pentru copilul tau. Pentru o petrecere de neuitat am adaugat in oferta noastra Personajele Disney. Acestea sosesc la petrecerea copilului cu jocuri interactive, coregrafii, pictura pe fata, baloane colorate si multa voie buna!

Organizeaza petrecerea copilului tau la KidsZone!

KidsZone te asteapta in Castelul Povestilor! Poti organiza o zi de nastere, o serbare de neuitat, poti participa la evenimentele noastre tematice si te poti bucura de toate surprizele pe care ti le-am pregatit. Serbari, Aniversari, Petreceri Tematice, evenimente in cadrul Scolii de Joaca, mini spectacole pentru copii, sunt doar cateva din cate lucruri noi am pregatit pentru voi.

Kids Zone mi-a lasat o impresie fantastica. La inceput nu stiam unde sa serbez ziua de nastere a fetitei mele, dar la sfatul unei alte familii am facut o rezervare aici. Am fost intampinata cu multa caldura si amabilitate din primele momente.

Fetita mea, impreuna cu ceilalti copii invitati au petrecut pe cinste, iar eu impreuna cu ceilalti parinti m-am putut relaxa.

Cu siguranta voi reveni.

Alte detalii

Adresa
Strada Movilei 90