FabuloCity

Educatie   Galati   8 vizualizări Referinţă: 858

Locatie: Galati


FabuloCity este un program edutainment (education + entertainment) în care îmbinăm educația (programe de tip pre/after-school) cu distracția, iar ceea ce rezultă este un ORAȘ al COPIILOR condus de copii, sub îndrumarea mentorilor.

Acesta este programul în care copiii experimentează prin joc de rol meseriile oamenilor mari. Punem la dispoziție 4 camere tematice pentru ca cei mici să trăiască experiențe cât mai apropiate de realitate și să devină, pe rând, POLIȚIȘTI (rutieri, detectivi, avocați, judecători), MEDICI ( generali, pediatri, veterinari, de urgență), ARTIȘTI (pictori, dansatori, cântăreți, actori) și ANTREPRENORI (își descoperă talentele și învață să le monetizeze).

Cel mai îndrăgit concept de educație și distracție a fost testat deja de sute de copii din Galați. O combinație a cuvântului educație și divertisment, termenul Edutainment înseamnă, practic, să înveți distrându-te!

Obiectivele noastre educaționale sunt cultivarea cunoștințelor, responsabilității și maturității, instruirea și pregătirea pentru viața de adult.

Invățarea este o călătorie, modul în care sunt prezentate informațiile este important pentru captarea atenției copilului, iar crearea unei conexiuni este esențială pentru a transmite motivația de a învăța.

Alte detalii

Adresa
Strada Morilor 10
Youtube video: