Plascosterm

Tamplarie   Galati   27 vizualizări Referinţă: 860

Locatie: Galati


Ferestre și uși de termopan, rolete textile, rulouri exterioare, uși de garaj, pereți cortină, compartimentări sticlă.

Cu o experiență de peste 20 de ani în executarea lucrărilor de tâmplărie PVC și aluminiu, o echipă de montaj profesionistă și o atenție sporită pentru detalii, Plascosterm realizează cu succes chiar și cele mai pretensive cerințe ale dumneavoastră.

Când vine vorba despre protejarea și înfrumusețarea locuinței, serviciile noastre satisfac o gamă extinsă de nevoi și dorințe: securitate, performanță energetică, insonorizare, design plăcut și altele.

Servicii

Iată doar o parte dintre serviciile pe care le realizăm: ferestre și uși (PVC și aluminiu, adaptate cerințelor dumneavoastră), pereți cortină, compartimentări din sticlă, uși de garaj automatizate, rulouri exterioare, rolete textile.

Ferestrele și ușile sunt o componentă cheie în amenajarea unei locuințe. De la un geam de baie până la închiderea unei terase, alegerile făcute în această privință vor influența semificativ bunăstarea dumneavoastră. Tot astfel, ușile culisante, oscilo-culisante sau armonice contribuie la siguranța și înfrumusețarea căminului.

Roletele textile pentru interior se potrivesc oricărei camere din locuința dumneavoastră, fie că aveți nevoie de rolete mai transparente pentru zi, fie că doriți rolete ceva mai opace pentru dormitor, acestea vor aduce un plus de confort și intimitate.

Pereții cortină sunt fațade exterioare moderne care oferă clădirilor un aspect profesional. Aceștia nu sunt un element structural al clădirii, ci contribuie la design rezistând efectelor mediului înconjurător.

Compartimentările din sticlă securizată oferă un aspect profesional și o foarte bună luminozitate sălii de birouri. Sticla este foarte rezistentă (8-10 mm) și izolează fonic. Aceste compartimentări sunt ideale pentru spații comerciale, instituții publice și spații deschise în general.

Rulourile exterioare, cu acționare electrică sau manuală, contribuie în mod considerabil la confortul dumneavoastră, ajutându-vă să aveți un somn liniștit indiferent de ora din zi. Rulourile garantează întuneric total la închidere și aduc un plus de izolare fonică.

Ușile de garaj, secționale sau tip rulou, cu acționare electrică sau manuală, sunt rezistente condițiilor de vreme nefavorabile și oferă protecție bunurilor dumneavoastră.

Lucrând cu profile de top, precum Veka, Rehau, Salamander, Gealan sau Aluplast, vă propunem produse de înaltă calitate a căror beneficii vor avea un impact evident asupra condițiilor de viață din casa dumneavoastră.

În calitate de producători și montori de tâmplărie, dorim să vă oferim cele mai bune produse pentru cerințele și bugetul de care dispuneți.

Alte detalii

Adresa
Bloc SD7A Bulevardul Siderurgiștilor nr 25