STIALMET

Tamplarie   Galati   21 vizualizări Referinţă: 862

Locatie: Galati


Cateva cuvinte despre noi

Tuturor ne place sa spunem ca suntem diferiti, dar pe noi nu asta ne intereseaza. Noi punem pe primul loc bunastarea clientului si venim cu o abordare sincera si prietenoasa in fata fiecarei lucrari.

Cateva cuvinte despre lucrarile noastre

Ferestrele si usile executate din PVC, intarite cu armatura de 1,5mm pana la 2,5mm, conform catalogului de produse, sunt realizate folosind profile cu renume in domeniu, cum ar fi: REHAU, SALAMANDER, GEALAN si DECEUNIK. Acestea sunt echipate cu feronerie MACO Austria si ROTO Germania, care garanteaza securitate maxima clientilor nostri. Balamalele utilizate sunt reglabile pe trei directii si ofera posibilitatea realizarii de reglaje dupa montaj, ori de cate ori este necesar.

De asemeni, pentru clientii nostri, tamplaria din PVC, cat si cea din aluminiu este furnizata cu geam termoizolant Saint Globain (Franta), cu diferite structuri, in functie de solicitarile clientului, montajul fiind realizat de echipe specializate, cu vechime in domeniu.Experienta noastra este avantajul tau! Noi suntem STIALMET!

Alte detalii

Nume Comercial
SC STIALMET SRL
Adresa
Str. Drumul de Centura nr. 28A