Energofor

Instalatori   Hemeius   20 vizualizări Referinţă: 863

Locatie: Hemeius


Energofor este o companie fondată în anul 2000 ce are la bază o echipă valoroasă de specialiști care oferă servicii de proiectare și inginerie pentru echipamente sub presiune pentru domeniul reglementat ISCIR reparații, expertize, verificări și avizări pentru echipamente sub presiune și instalații precum și proiectare pentru centrale termice.

Serviciile oferite de Energofor se bazează pe o amplă, dovedită și importantă experiență acumulată pe parcursul desfășurării activității companiei din proiectele finalizate cu succes și serviciile prestate ce se ridică întotdeauna la standardele internaționale de cea mai înaltă calitate din toate punctele de vedere.

Urmând cele mai actuale tendințe globale, strategia de dezvoltare a Energofor este de a oferi o gamă complexă de soluții și servicii profesionale și de calitate pentru sectorul de producere al energiei electrice și termice cât și pentru sectorul industrial și petrochimic. Dezvoltarea sustenabilă este un principiu ce stă la baza companiei noastre.

Servicii:

Servicii în domenii reglementate ISCIR

Proiectare și Inginerie

Lucrări de construcții - montaj

Confecții metalice

Alte detalii

Adresa
Str. Gării, Nr. 100, Clădirea G2