Claunic Dezmembrari

Auto   Brasov   18 vizualizări Referinţă: 877

Locatie: Brasov


Piese second -hand pentru masini cu an de fabricatie de la 2006

Motoare, subansamble motor, echipamente de interior, cutii de viteza, sisteme de transmisie, elemente de caroserie (capota, usa, aripa, bara, parbriz, faruri, stopuri) si accesorii, toate pot fi gasite in parcul nostru de dezmembrari auto. Si chiar mai mult!

Garantie pentru piese

Va oferim serviciile noastre in mod profesionist: in conformitate cu legislatia in vigoare, beneficiati de garantie si documente de achizitie pentru piesele cumparate. Aveti, totodata, garantia returnarii pieselor.

Peste 1000 de masini dezmembrate

Pana in prezent au fost dezmembrate in parcul nostru modele diverse ale marcilor consacrate: Mercedes, Bmw, Volkswagen, Audi, Seat, Dacia, Skoda, Ford, Opel, Peugeot, Citroen, Mazda, Chrysler, Honda, Kia, Land Rover, Toyota, Fiat, Renault, Hyundai, Lancia, Dacia, Nissan, Volvo.

Livrare prin curier din depozitele din Brasov si Targoviste

Suntem in masura sa va oferim rapid piese de schimb second-hand pentru diverse brand-uri și modele de autovehicule din depozitele de dezmembrari pe care le avem in Brasov si in Targoviste.

Experienta de peste 17 ani in domeniul auto

Suntem o echipă tânără de profeșioniști, cu experiență de peste 17 ani în domeniul auto. Vă așteptăm în depozitul nostru din județul Dâmbovița, situat pe centura municipiului Brasov, pe strada Caramidariei, nr. 6 (in spatele Brintex si Eliana Mall).

Asiguram consultanță de specialitate

Indiferent ca v-ati gasit autoturismul cu o oglinda plecata la plimbare sau pentru când iese la pensie cutia de viteze sau daca vreti sa va satisfaceti mici mofturi (un scaun incalzit, un capac de roata) suntem aici sa va oferim cele mai potrivite piese auto pentru mașina dumneavoastră.

Alte detalii

Nume Comercial
CLAUNIC AUTO DEZMEMBRARI SRL
CUI
36452830
Adresa
Str. Caramidariei, Nr. 6