Atelierul de Mobila

Productie mobilier   Bacau   22 vizualizări Referinţă: 878

Locatie: Bacau


Mobila la comanda in Bacau

Atelierul de mobila Bacau poate produce pentru dumneavoastra obiecte de mobilier pentru destinatii diferite: mobila pentru dormitor, mobila pentru bucatarie, mobila pentru baie, mobila pentru dormitor copii, mobila pentru living, dressinguri, mobila pentru spatii comerciale, mobila pentru birou. Oferim garantie 2 ani pentru materialele din lemn masiv, PAL, MDF si 5 ani garantie pentru feronerie.

Bucatarii

Te incanta ideea unei bucatarii moderne sau practice?

Elegante sau rustice?

Indiferent de alegere, ATM Decor te ajuta sa creezi din bucataria ta, un spatiu care sa-ti reflecte personalitatea, sa fie util compartimentata si primitoare, in toate culorile care te incanta.

In portofoliul nostru, sunt multe proiecte de mobila pentru bucatarie, deoarece clientii aleg sa realizeze mobila acesteia exact pe dimensiunile spatiului dispus si în functie de nevoi.

Dormitoare

Vrei sa-ti amenajezi casa intr-un stil care sa fie admirat de toti cei care-ti trec pragul?

Da dovada de bun gust si simt practic si creeaza din dormitorul tau un spatiu comod si creativ, care sa-ti reflecte personalitatea. O astfel de incapere distinctiva este un loc plin de inspiratie, pentru toti cei care locuiesc in ea, iar in amenajarea dormitorului din locuinta ta, recomandam sa alegi obiecte de mobilier in culori calde, cu finisaje frumoase, pentru a completa cu succes decorul creat.

Spatii comerciale

Pentru ca angajatii tai sa faca o treaba cat mai buna, amenajeaza-le spatiul de munca cu mobila pe masura!

ATM Decor iti sta la dispozitie in alegerea, proiectarea si montarea unei mobile de calitate, prietenoase, care sa se potriveasca domeniului spatiilor comerciale!

Recomandarea noastra, in ceea ce priveste spatiile comerciale si zonele de birou, este sa se tina cont de un stil practic si functional, dar si de unul modern.

Alte detalii

Adresa
Str. Abatorului, nr. 4