Servland

Constructii   Galati   17 vizualizări Referinţă: 882

Locatie: Galati


Este o firma cu capital integral privat, avand ca obiect principal de activitate constructiile de cladiri si lucrarile de geniu.

Personalul de conducere si de executie care isi desfasoara activitatea in cadrul societatii noastre este format din specialisti experimentati si cu vechime de peste 20 de ani in activitatea de contructii. Activitatea acestora pe santier avand ca obiectiv realizarea a numeroase constructii civile, industriale, drumuri si poduri.

De la infiintarea sa si pana in prezent, compania noastra a avut in vedere obiectivele propuse punand accent, in special, pe activitatea de constructii civile si industriale, realizand in aceasta directie un numar de peste 200 de obiective noi de investitii si modernizari ale obiectelor de constructii din Judetul Galati dar si in afara acestuia.

Servland S.R.L livreaza mereu la timp si cu pasiune servicii profesionale de cea mai inalta calitate! In aceast sens ne stau drept dovada numeroasele proiecte realizate de-a lungul timpului dar si numerosii nostri beneficiari.

Alte detalii

Nume Comercial
Servland S.R.L.
Adresa
Bd. Otelarilor nr.11