HOSTGATE

IT   stefanesti   34 vizualizări Referinţă: 895

Locatie: stefanesti


Suntem o companie românească de încredere, care oferim servicii de găzduire web și înregistrare domenii de peste 12 ani.

Suntem specializati în furnizarea de servicii de găzduire web pentru afaceri de toate dimensiunile, de la începători la întreprinderi mari. De asemenea, punem la dispozitie o gamă largă de servicii de înregistrare domenii, inclusiv cele mai populare extensii de domenii .com, .ro, .eu și multe altele.

Ne mandrim cu fiabilitatea și siguranța serviciilor de găzduire web, utilizând cele mai recente tehnologii și infrastructuri avansate pentru a asigura o performanță excelentă a site-urilor web găzduite.La HOSTGATE, aveti acces la o gamă largă de planuri de găzduire web, adaptate pentru nevoile diferitelor afaceri și site-uri web, astfel încât clienții să poată alege planul potrivit pentru bugetul lor și necesitățile lor.

La HOSTGATE beneficiati de un serviciu de asistență tehnică excelent, disponibil 24/7, care va poate ajuta să rezolvati orice problemă tehnică intr-un timp cat mai scurt.

Zilnic, HOSTGATE se concentrează pe satisfacerea nevoilor clienților săi și oferă soluții personalizate pentru a ajuta afacerile să își dezvolte cu succes prezența online.

Alte detalii

Nume Comercial
HOST GATE SRL
CUI
RO44527763
Adresa
Sos. Bucuresti Nr. 11B