HR Tutorial Galati

Contabilitate si HR   Galati   15 vizualizări Referinţă: 902

Locatie: Galati


Suntem în domeniu de peste 15 ani și vă asigurăm că vom oferi servicii de cea mai bună calitate și la un nivel înalt de profesionalism.

Deținem o experiență verificată în timp, certificată de rezultatele de până acum. Obiective de performanță individuală. Criterii de evaluare.

Cu o experiență de peste 15 ani în domeniul Securității și sănătății în muncă (SSM)/ Protecția muncii, cu un corp de specialiști cu pregătire temeinică în domeniu, oferim servicii de consultanță, la solicitarea angajatorilor din toată țara.

Cu o echipă caracterizată prin seriozitate, performanță, bine instruită, formată din manager resurse umane, experți in legislația muncii, inspectori RU, consilier juridic, consultant GDPR, experți contabili, toți profesioniști în domeniu, vom acționa pentru a identifica, evalua, utiliza şi aplica/recomanda implementarea legislaţiei muncii şi securităţii sociale, asigurând consultanţă/consiliere de specialitate angajatorilor, managerilor, lucrătorilor în resurse umane şi angajaţilor, pe baza dispozițiilor legale în vigoare.

Deținem aptitudinile necesare şi dispunem de mijloace personale şi profesionale adecvate conform cerințelor legale în vigoare pentru a le oferi clienților noștri SERIOZITATE ȘI PROFESIONALISM!

Alte detalii

Nume Comercial
HR Tutorial S.R.L.
Adresa
Str. Cloșca nr.9, bl.PS10B, sc.3, ap.41 Galati