All EU Recruitment

Contabilitate si HR   Galati   11 vizualizări Referinţă: 905

Locatie: Galati


Fondatorii companiei AER provin din Belgia si Olanda, si cu asistenta unei echipe din Romania, cu o vasta experienta in management si recrutare, au infiintat sediul principal in Romania. Nu ne-am oprit aici. In prezent, avem 5 sedii in tari europene ( Belgia, Olanda, U.K., Italia si Romania) datorita membrilor echipei noastre care ne reprezinta in fiecare tara.

Va prezentam echipa noastra:

Echipa de management, specialistii si muncitorii nostri sunt bine pregatiti datorita vastei experiente pe care o detin si au indeplinit cu succes programe de instruire intensive in diverse domenii, educatie si proceduri de recrutare.

Cei din echipa de management sunt familiarizati cu planificarea proiectelor cu aplicabilitate practica, controlul si analiza rezultatelor; se remarca prin abilitatile de a planifica si organiza orice tip de proiect. Flexibilitatea cat si capacitatea de a identifica si preveni in timp util orice problema, reprezinta un alt plus major al echipei noastre, ceea ce conduce la eliminarea oricarui incident neplacut si la imbunatatirea cifrelor de productie.

Alte detalii

Adresa
Strada Brailei, nr. 134A, etaj 1, birou 1B