Gabriela Dimofte & George Dimofte

Cabinet Avocatura   Galati   14 vizualizări Referinţă: 913

Locatie: Galati


Cabinetul Individual de avocatură Gabriela Dimofte a fost înființat în anul 2004 iar Cabinetul Individual de Avocatură George Dimofte a fost înființat în anul 2012, fiind în prezent cabinete asociate. Facem parte dintr-un grup de 16 cabinete de avocatură, specializate pe diverse domenii de competență.

Cabinetul nostru are colaborări permanente cu un cabinet de consilier în proprietate industrială. Pentru a veni în ajutorul clienților săi, cabinetul a stabilit parteneriate cu notari publici, experți tehnici și executori judecătorești.

Demersul realizat de cabinetul nostru are drept scop asigurarea către clienți de servicii în funcție de probleme deduse spre rezolvare fără a mai fi nevoie de investigații suplimentare din partea clienților, putându-li-se acorda încă de la început un pachet de servicii complete.

Aceasta situație de fapt a creat posibilitatea cabinetului nostru de a răspunde prompt la solicitările clienților pentru acordarea de consultanță, de a întocmi apărari fundamentate în dosarele susținute la instanță și de a participa la proiecte complexe ce necesită un volum mare de cunoștințe din domenii variate.

S-au creat astfel premizele pentru ca echipa noastră să se implice în cele mai înalte și complexe domenii de practică legală reușind în scurt timp să se evidențieze prin calitatea serviciilor oferite către clienți și printr-un procent foarte ridicat de soluționare favorabilă a dosarelor la instanță.

Serviciile oferite de cabinetul nostru se adresează atât persoanelor fizice cât și persoanelor juridice, de drept public sau privat. În raporturile cu persoanele juridice cu care dezvoltăm colaborari permanente, urmărim dezvoltarea unei adevarate relații de parteneriat, lucrând în echipă atât cu managerii cât și cu personalul de execuție pentru a ne asigura nu numai că înțelegem scopurile și nevoile clienților, cât și că putem cu adevărat să îi ajutăm să le realizeze.

Alte detalii

Adresa
Domnească 84 Bloc Miorița Tronson 2, Parter