Eleonora

Casa si Gradina   Bacau   16 vizualizări Referinţă: 916

Locatie: Bacau


Firma noastra este infiintata in 1997 avand ca activitate principala decoratiunile interioare, comercializarea de perdele si draperii,covoare si traverse. Confectionarea de perdele, draperii - toate pentru vile, apartamente, case de vacanta, hoteluri, restaurante si terase.

Firma noastra este formata dintr-o echipa tanara cu viziune comerciala deosebita, orientata catre client si care va va ajuta sa va alegeti cele mai frumoase montaje.

Suntem parteneri de încredere ai Patriarhiei Române şi sprijinim toate lăcaşele de cult în păstrarea credinţei şi promovarea culturii creştine. Mochetele şi traversele personalizate de la Eleonora vă ajută să puneţi în evidenţă detaliile de iconostas sau din arhitectura Bisericii.Curand site-ul va fi populat cu montaje deosebite:

1. perdele din in, perdele sable, perdele organza, perdele franjuri, perdele buline, perdele camera copii, perdea bucatarie;

2. draperii soft, nisip, cu model, blackout;

3. accesorii perdele si draperii;

4. jaluzele verticale, orizontale, jaluzele chess sau jaluzele romane;

5. rulouri textile, rulouri Night and Day.

6. sine, galerii si accesorii.Desi firma este aparent noua, experienta in vanzari pentru produsele noastre: perdele, draperii, jaluzele verticale, accesorii, covoare, traverse este de 24 ani vechime.

Alaturi de o echipa de profesionisti, firma noastra tinde mereu spre perfectiune incercand sa multumeasca cele mai delicate gusturi.

Diferite stiluri, diferite materiale, diferite modele, dar mereu aceeasi grija pentru detalii si finisaje.

Prin grija cu care ne selectam marfa, furnizorii si personalul am reusit sa satisfacem cele mai diverse gusturi. Toate produsele comercializate de noi sunt garantate si corespund standardelor europene de calitate si functionalitate. Combinand cerintele clientilor cu sugestiile si seriozitatea noastra, am obtinut intodeauna solutia optima pentru eleganta caminului Dumneavoastra.

Imediat ce veti apela la noi va veti convinge.

Vă mulţumim că aveţi încredere în noi si vă promitem că nu veţi fi dezamăgiţi !

Alte detalii

Adresa
Str. 9 Mai nr 23