Cabinetul de avocat Angelica Rosu

Cabinet Avocatura   Galati   17 vizualizări Referinţă: 918

Locatie: Galati


Cabinetul de avocat Angelica Rosu a luat fiinta in anul 2000, in Galati. Constienti de faptul ca misiunea unui avocat impune indatoriri si obligatii multiple, uneori aparent contradictorii fata de client, instante si celelalte autoritati, fata de profesia insasi si fata de fiecare individ in parte, intreaga activitate desfasurata de Cabinet de avocat Angelica Rosu se deruleaza cu respectarea riguroasa a principiilor: onestitate, confidentialitate si respect fata de client.

In 12 ani de activitate am dobandit o deosebita recunoastere pe piata de consultanta juridica din Romania. Astfel, in toti acesti ani, am acordat asistenta juridica sau am reprezentat un numar mare de clienti, persoane fizice si juridice din sectorul privat, dar si celor din sectorul public.

Misiunea noastra este aceea de a veni in sprijinul clientilor prin diagnosticarea problemelor, recomandarea unei solutii sau implicarea in solutionarea cauzelor. Cabinet de avocat Angelica Rosu ofera, la standarde inalte, servicii de consultanta de specialitate, menite sa preintampine situatiile litigioase.

Alte detalii

Adresa
str. Nicolae Balcescu nr. 29