ProfiSMILE

Sanatate si Asistenta Sociala   Bacau   10 vizualizări Referinţă: 925

Locatie: Bacau


Centrul de îngrijire dentară profiSMILE Bacau vă oferă servicii medicale de asistență stomatologică folosind tehnici și metode moderne de lucru dar și o aparatură performantă, certificată la standardele de calitate europene.

Garantia lucrarilor.

Ne diferențiem de restul competitorilor pe piața de servicii de asistență stomatologică prin programele special gândite să vină în ajutorul pacienților, astfel oferim o garanție scrisă pentru lucrarile efectuate în clinica noastră menită sa vă ofere siguranța și confortul necesare în momentul alegerii planului de tratament pentru care doriți să optați.

Fidelizarea Pacientilor

Pacienții profiSMILE beneficiază de servicii promoționale oferite complementar la aniversare , ce constau în igienizări gratuite, dar și de prețuri și discounturi preferențiale în cazul unor noi lucrări. Odată intrați în baza de date profiSMILE nu trebuie sa vă mai faceți griji că veți uita de programarea la dentist sau de controalele de rutină o dată la 6 luni, de care beneficiati in mod GRATUIT. De asemenea veți fi primii care vor putea beneficia de promoțiile ocazionale cu locuri limitate pe care le oferă clinica.

Alte detalii

Adresa
Str. Miron Costin nr. 1