Blitz Party

Organizari evenimente   Brasov   17 vizualizări Referinţă: 927

Locatie: Brasov


Cu o experienta generoasa in domeniu, infiintata in anul 2006 Agentia de Organizari Evenimente Blitz Party este apreciata ca fiind o agentie ale carei talente creatoare unice si reputatia remarcabila, au facut din ea un succes in domeniul organizarilor de evenimente.

Agentia de Organizari Evenimente Blitz Party, alaturi de o echipa de oameni talentati si pasionati in arta frumosului, au creat un brand prin pasiunea lor pentru proiectarea evenimentelor spectaculoase.

Depasind continuu asteptarile, printr-un nivel inalt de inspiratie, imaginatie si inovare, Agentia de Organizari Evenimente Blitz Party este trend setterul in implementarea celor mai recente tendinte de divertisment si design de eveniment, fiind apreciata de foarte multi clienti.

Daca vreti ca evenimentul vostru sa iasa din tipare, daca doriti sa va impresionati invitatii intr-un mod inedit, va invitam sa luati legatura cu noi. Alegeti sa creati amintiri si momente unice intr-un decor cu adevarat special, creat cu pasiune si cu multa dedicare.

Alte detalii

CUI
RO16064701
Adresa
Blvd. Valea Cetatii 23, Ap 7