ARENA VET CLINIC

Servicii animale de companie   Bacau   16 vizualizări Referinţă: 934

Locatie: Bacau


Arena Vet Clinic este o echipă formată din iubitori de animale, care în urma experienței acumulate am decis să oferim servicii de cea mai bună calitate micuților necuvântători!

Suntem o echipă tânără și dinamică, orientată către nevoile reale ale micilor pacienți.

Dispunem de aparatură medicală de diagnsotic, de ultimă generație și efectuăm ecografii, analize medicale și consultații de secialitate.

Învățăm continuu deoarece medicina evoluează într-un ritm alert și suntem în permanentă legătură cu ultimele noutați din domeniu și cu marile asociații internaționale și naționale de medicină veterinară!

Am participat și continuăm să participăm anual la nenumarate evenimente medicale de talie mondială, pentru a fi mereu cu un pas înainte și pentru că medicină este un domeniu în care metodele terapeutice evoluează constant.

Clinica noastră oferă servicii de diagnostic detaliat, cu aparatură performantă, în cele mai elegante condiții.

Dispunem de un laborator unde efectuam analize medicale cu aparatură de înaltă precizie, iar pentru investigațiile ce nu se pot efectua la noi în clinică, colaborăm cu cel mai performant laborator veterinar, Synevovet Bucuresti.

Tot în cadrul clinicii noastre dispunem de un salon de cosmetică și înfrumusețare canină și felină speclializat în tunsori și tratamente pentru micii companioni, iar pentru cei mai îndrazneți efectuăm colorări ecologice ale blăniței (urechiușe colorate/coadă curcubeu).

Pentru cei ce nu dispun de timp sau posibilitatea de deplasare, efectuăm servicii medicale și la domiciliu, cu programare în prealabil.

Servicii efectuate:

Efectuam cosmetica/ tratamente si pe baza ridicarii animalutului de la adresa dvs mentionata si returnarea lui, in baza unei programari.

Deparazitari interne si externe

Vaccinari ( vaccinuri de cea mai buna calitate)

Consultatii

Microcipari si inregistrare in RECS

Pasapoarte pentru calatorii internationale

Analize medicale detaliate ( Biochimie, hematologie, microbiologie, micologie, coprocultura, antibiograme, parazitologie)

Ecografii ( Ecografii de gestatie , abdominale, de aparat urinar)

Tratamente si internari

Oxigenoterapie

Cardiologie / EKG

Stomatologie/ Detartraj , periaj professional si de intretinere, tratamente stomatologice

Chirurgie generala

Castrari/Sterilizari

Dermatologie si alergologie

Cosmetica si Frizerie/

spalat

tuns

tratamente blana

colorat blanita ( coada curcubeu/urechiuse)

Alte detalii

Adresa
Stefan cel Mare Bacau nr.30