Bow Tie

Organizari evenimente   Brasov   15 vizualizări Referinţă: 939

Locatie: Brasov


Buna venit! Multumesc ca te afli aici! Eu sunt Cristina si sunt tare fericita pentru ca m-ai descoperit- hai sa fim prietene J.

Imi imaginez ca aceasta este probabil prima data cand te afli fata in fata cu misiunea de a planifica nunta , dar fii fara grija. Sunt aici sa te conduc catre o experienta unica.

Sunt un wedding planner profesionist, creativ și experimentat. Ma ocup de wedding planning de peste 7 ani si am propria companie de organizat evenimente. Gestionez o echipa de zeci de colaboratori printre care floristi, fotografi, videografi, DJ etc etc. Locuiesc in Brasov alaturi de sotul meu, Bogdan si cei doi copii, Paul si Victoria. Imi petrec diminetile cu o cafea in mana si citind de cele mai multe ori carti despre dezvoltarea personala. Seara,cand copiii sunt la bunici, ma gasesti cu prietenii la terase sau pe canapea in fata Netflix-ului. Printre altele iubesc shopping-ul asadar anual am o gasca de fete cu care plec in lume. Imi place sa ma concentrez pe crearea de relatii autentice bazate pe integritate si adevar .

Pritenii spun despre mine ca absolut dependenta de lumea evenimentelor Posibil sa aiba dreptate pentru ca in mintea mea zboara non stop idei depre ce as putea sa aduc nou pentru tine, despre decoruri unice si experiente de neuitat.

In 2013 am decis brusc sa schimb cariera pe care o aveam in domeniul vanzarilor mi-am concentrat atentia catre frumoasa lume a evenimentelor.Am petrecut 6 luni documentandu-ma despre acest domeniu si identificand furnizorii care impartasesc aceleasi valori ca si mine.

Ce stiu despre tine chiar daca inca nu am avut placerea de a te cunoaste? Stiu ca esti ocupata. Poate ca lucrezi intr-o corporatie iar programul de lucru este solicitant sau ai o afacere pe care o gestionezi si timpul este limitat. Sau poate ai pierdut contactul cu Romania si iti doresti ca prietenii din tara pe care o numesti acum acasa sa cunoasca tranditiile si locurile minunate ale frumoasei noastre tari?

Indiferent de categoria in care te afli, inteleg ca timpul sau distanta fata de Romania te impiedica sa te bucuri de tot ce presupune organizarea nuntii tale.

Am o propunere pentru tine! Imi dai personalitatea ta unica iar eu iti dau timpul si expertiza mea. In cei 7 ani de cand organizez nunti mi-am dezvoltat o metoda personala care se bazeaza pe 75% chestionar si 25% comunicare libera si care ma ajuta ca identific usor care sunt nevoile tale si ce profesionisti ti se potrivesc.

Lucrez cu mai multe pachete pe care le poti descoperi mai jos iar accesul la mine este nelimitat si se face atat prin e-mail, Skype, Zoom calls , WhatsApp.

Daca simti ca am putea fi o echipa in drumul organizarii nuntii tale si iti doresti sa ma cunosti mai bine, iti ofer 15 minute in care sa avem o prima interactiune si sa schimbam idei legate de nunta ta.

Alte detalii

Adresa
Mihail Kogalniceanu nr.17 Bl.C4
Youtube video: